Skip to content

Tavoita kohderyhmäsi Sijoittaja 2024 tapahtumassa 28.11.2024!

Kohtaa yksityissijoittajat, sijoitusalan ammattilaiset ja asiantuntijat Sijoittaja 2024 -tapahtumassa.

Sijoittaja 2024 -tapahtuma kokoaa Arvopaperin ja Kauppalehden johdolla yhteen sijoittajat, alan keskeiset toimijat ja median. Vaikuta yleisöön puheenvuorolla, kohtaa ihmisiä ständillä ja kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä. Paikan päällä on myös ainutlaatuinen Kauppalehden ja Arvopaperin Uutisstudio, jonne pörssitoimitus kutsuu puhujia haastatteluun. Tapahtuma järjestetään torstaina 28.11.2024 klo 9-18.30 Helsingin Messukeskuksen Siivessä. 

 

Tapahtumassa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä sijoittajat haluavat sinut nähdä. Sijoittaja 2024 on erinomainen mahdollisuus vahvistaa brändiä ja profiloitua kohderyhmän keskuudessa.

 

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alma Talentin Kauppalehti ja Arvopaperi sekä Messukeskus. #sijoittaja24

Tapahtuma on kävijälle maksuton, mutta vaatii rekisteröinnin.

 

Tutustu alla osallistumisvaihtoehtoihin ja ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

 

” Sijoittaja 2023 -tapahtuma oli meille erinomainen tilaisuus tavata sekä nykyisiä että uusia sijoittajia. Huomasimme myös, että monelle F-Securen jakautumisessa syntynyt uusi yhtiö on vielä tuntematon sijoituskohde. Tapahtuman suuri, aktiivinen yleisö oli iloinen yllätys. Hyvät järjestelyt tekivät omasta päivästämme helpon ja sujuvan.

WithSecure™ (entinen F-Securen yritystietoturva) on kyberturvallisuuden luotettava kumppani. Yritykset, IT-palveluntarjoajat, suurimmat rahoituslaitokset, teollisuusvalmistajat ja tuhannet viestintä- ja teknologiayritykset luottavat meihin tuloksellisessa kyberturvallisuuden tekemisessä, joka mahdollistaa turvallisen liiketoiminnan.

Tekoälypohjainen tuoteajattelu suojaamisessa varmistaa päätelaitteiden sekä pilvipalveluiden turvallisuuden. Asiantuntijamme käyttävät apuna älykkäitä uhkien tunnistus- ja vastaustyökalujamme kyberhyökkäyksiin vastaamisessa ja uhkien ennakoinnissa. Konsulttimme tekevät asiantuntijatyötä suuryritysten ja yrityskentän edelläkävijöiden kanssa rakentaakseen yhdessä yhteiskunnan kyberresilienssiä. Yli 30 vuoden kokemus tietoturvasta ja teknologiasta on liiketoimintamme ydin, ja olemme rakentaneet portfoliomme kasvamaan joustavasti yhdessä kumppaneidemme kanssa.”

 

Laura Viita Sijoittajasuhdejohtaja
WithSecure Oyj

Varmista paikkasi ensi vuoden tapahtumaan! 

Kumppanipaketit ja osastot 

Kauppalehti-kumppanuus Premium Plus

 

 • Puheenvuoro 20 min päälavalla yksinoikeudella
 • Samanaikaisesti muilla ohjelmalavoilla ei ole ohjelmaa
 • Osastopaketti 18 m2  
 • Puheenvuoron striimaus ja taltiointi
 • Saatavilla enää 1 kpl (yhteensä 4 kpl)

Hinta 10 000 €

 

 

Kauppalehti-kumppanuus Premium

 

 • Puheenvuoro 20 min päälavalla
 • Samanaikaisesti on muita esityksiä rinnakkaislavoilla
 • Osastopaketti 6 m2
 • Puheenvuoron striimaus ja taltiointi

Hinta 8 000 €

Sisältökumppanuus Basic 

 

 • Puheenvuoro 15 min rinnakkaislavalla.
 • Puheenvuoron striimaus +500 €
 • Osastopaketti 4 m2.

Hinta 6000 € 

 

Osasto ilman puheenvuoroa

 

 • Ei sisällä puheenvuoroa, osastopaketti 4 m2.

Hinta 4000 €

Osastot sisältävät kuvan osaston valmiiksi rakennettuna ja kalustettuna.

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä, joka on monille tuttu yhtiökokouksista ja seminaareista. Siiven viihtyisät ja tunnelmalliset tilat soveltuvat erinomaisesti  tapahtumaan, jossa puheenvuorot teemoitetaan saleittain. Siiven tilat mahdollistavat aidot ja inspiroivat kohtaamiset kumppanialueella ravintola Valossa.

Ota yhteyttä

Nea Helenius
Myyntipäällikkö
nea.helenius@messukeskus.com

+358 41 314 8500

 

Ota yhteyttä