Siirry sisältöön
Tapahtuma

Helsingin Messukeskuksessa 28.11.2024 klo 9 – 18.30

Tapahtuma on suunnattu yksityissijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille, yritysten talous- ja rahoitusjohdolle sekä sijoittamisesta kiinnostuneille. Vuoden 2024 tapahtuma järjestetään jälleen Messukeskuksen Siivessä, joka on monille tuttu yhtiökokouksista ja seminaareista. Siiven viihtyisät ja tunnelmalliset tilat soveltuvat erinomaisesti tapahtumaan, jossa puheenvuorot teemoitetaan saleittain. Siiven tilat mahdollistavat myös aidot ja inspiroivat kohtaamiset kumppanialueella.

Sijoittaja 2024 -tapahtuman toteuttaa jälleen yhteistyönä Alma Talent ja Messukeskus. Päämediat ovat Kauppalehti ja Arvopaperi.


Kohderyhmät

Kohtaa yksityissijoittajat, sijoitusalan ammattilaiset ja asiantuntijat Sijoittaja 2024 -tapahtumassa.

Sijoittaja 2024 -tapahtuma kokoaa Arvopaperin ja Kauppalehden johdolla yhteen sijoittajat, alan keskeiset toimijat ja median. Vaikuta yleisöön puheenvuorolla, kohtaa ihmisiä ständillä ja kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä. Paikan päällä on myös ainutlaatuinen Kauppalehden ja Arvopaperin Uutisstudio, jonne pörssitoimitus kutsuu puhujia haastatteluun. Tapahtuma järjestetään torstaina 28.11.2024 klo 9-18.30 Helsingin Messukeskuksen Siivessä. 

Tapahtuma järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä, Siiven viihtyisät ja tunnelmalliset tilat soveltuvat erinomaisesti  tapahtumaan, jossa puheenvuorot teemoitetaan saleittain.

Siiven tilat mahdollistavat aidot ja inspiroivat kohtaamiset kumppanialueella ravintola Valossa.

Ota yhteyttä

Autamme sinua onnistumaan – ole yhteydessä, niin mietitään juuri teille sopivin tapa olla mukana messuilla!