Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Sijoittaja 23 -tapahtumaan!

eMessukeskukseen >>
Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit >>

Tapahtuma järjestetään tiistaina 14.11.2023 Helsingin Messukeskuksen Siiveessä.

SISÄLLYSLUETTELO

Elokuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com10.8.2023 mennessä.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Lue lisää ja tee varaus

Syyskuussa

Kutsu asiakkaasi tapahtumaan

Kutsu asiakkaitasi tapahtumaan käyttämällä Sijoittaja 2023 -MediaKitiä. Voit muokata tarpeisiisi sopivan uutiskirjeen valmiiksi tehtyjen tekstien pohjalta.

MediaKit

Voit myös kutsua kävijöitä tapahtumaan esim. omassa uutiskirjeessäsi ohjaamalla heidät rekisteröitymään tapahtuman nettisivuille rekisteröitymislomakkeelle suoraan tällä linkillä.

 

Lokakuussa

Valitse osaston mattoväri ja toimita aineisto taustakankaaseen

Mikäli haluatte vaihtaa osastoon automaattisesti kuuluvan harmaan maton muuhun väriin, esimerkiksi yritysvärinne mukaisesti, ilmoita muutos 13.10. mennessä.

Toimita aineisto osaston taustakankaaseen 13.10. mennessä. Aiheisto-ohjeet 2 x 2 m osastolle ja 3 x 2 m osastolle.

Jos haluat tilata osastolle esim. lisäkalusteita, voit tehdä sen eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Huomioithan, että hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä:

  • 5.10.2023 hinnat nousevat 20 %
  • 25.10.2023 hinnat nousevat 50 %
  • 7.11.2023 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Vahvista puheenvuoron tiedot

Toimita tiedot puheenvuorostanne 13.10. mennessä tapahtuman ohjelmasta vastaavalle Milla Vareliukselle: milla.varelius@almamedia.fi

  • puheenvuoron pääotsikko
  • 2-4 alaotsikkoa pääotsikon alle
  • puhujan nimi, titteli, yritys ja yhteystiedot (e-mail, puh)

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MEDIAPANKKI Markkinoi osallistumistasi

 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Antti Karjunen, puh. +358 50 574 3444 antti.karjunen@messukeskus.com

Marraskuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen kokoussiiven sisäänkäynnillä tapahtuma-aamuna. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien lounastilaan ravintola Mestaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut NoHo Partnersin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

Sisäänkäynniltä saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet emessukeskukseen

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Pysäköinti

Messukeskus Siipi kokouskeskuksen Siipi parkki sijaitsee osoitteessa Ratamestarinkatu 13, Helsinki. Koko Messukeskuksen alue on maksullista pysäköintialuetta, myös sisätilan messuhallit. Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta. Messutoimisto sijaitsee aulan kokouspalvelutiskillä.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

Messukeskuksen ravintolapalvelut

NoHo Partners on aloittanut Messukeskuksen ravintola- ja cateringkumppanina 1.7., ja sen myötä tiloihimme on noussut kesän aikana upea kattaus kiinnostavia ravintolabrändejä.

NoHo-kumppanuus tuo yritysasiakkaidemme käyttöön kätevät sähköiset välipala-, juoma- ja lounaslipukkeet. Voit tilata QR-koodein toimivat tuotelipukkeet haluamallesi summalle ja jaat ne sähköpostitse käyttäjille. Lipukkeen QR-koodi toimii maksuvälineenä ravintoloiden kassalla. Lipukkeet laskutetaan käytön mukaan.

Välipala-, juoma- ja lounaslipukkeiden sekä osastotarjoilujen tilaukset tehdään ravintolapalveluiden verkkokaupasta. Luo verkkokauppaan yritystili, mikäli sinulla ei ole sellaista jo aiemmin luotuna. Tämän jälkeen pääset valitsemaan haluamasi tuotteet.

Tästä ravintolapalveluiden verkkokauppaan

 

Lue lisää digitaalisista tuotelippuratkaisuista Tutustu osastotarjoiluvalikoimaan Katso kaikki tapahtuman aikaiset ravintolat ja niiden aukioloajat Tutustu NoHo ravintoloiden omaan näytteilleasettaja-sivuun

 

Tavoitat NoHon Messukeskus Restaurants & Event Catering -tiimin näin:

sähköpostitse messukeskus@noho.fi sekä puhelimitse 041 732 3712, avoinna ma–pe klo 9–16.

Näytteilleasettajien ravintolapalvelut ja taukotila

Näytteilleasettajien lounaspaikka sekä taukotila sijaitsee 2.kerroksessa, Ravintola Mestassa. Maksuvälineenä käy verkkokaupasta ostetut arvolipukeet, maksukortit sekä käteinen.

Muita tiloja tapahtuman aikana:

Kokoustila 217: Näytteilleasettajien varastotila, vartioimaton. Tilaan voi jättää esitelaatikoita tai päällysvaatteita omalla vastuulla.

Kokoustila 216: Hiljainen työskentelytila kaikille (kävijöille ja näytteilleasettajille)

Kokoustila 219: Teams-palaverihuone kaikille (kävijöille ja näytteilleasettajille). Tilavarausta ei voi tehdä etukäteen.

Lisäksi on maksullinen vartioitu, maksullinen (4€)  naulakkopalvelu tapahtuman sisäänkäynneillä. Naulakkoon voi jättää pieniä määriä arvotavaraa.

 

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.