Skip to content

Tervetuloa näytteilleasettajaksi Sijoittaja 23 -tapahtumaan!

eMessukeskukseen >>
Rakennusaikataulut ja sisäänkäynnit >>

Tapahtuma järjestetään tiistaina 14.11.2023 Helsingin Messukeskuksen Siiveessä.

SISÄLLYSLUETTELO

Elokuussa

Tarkista laskutustiedot

Tarkista laskutustiedot tilausvahvistuksesta ja ilmoita mahdolliset korjaukset osoitteeseen yrityspalvelu@messukeskus.com10.8.2023 mennessä.

Huomioi, että laskun lähetyksen jälkeen tehtävistä muutoksista laskutustietoihin veloitetaan erillinen laskutuslisä.

Varaa majoitus etuhintaan

Majoitu mukavasti tapahtuman aikana Messukeskuksen yhteydessä sijaitsevassa Holiday Inn Helsinki – Expo -hotellissa. Näytteilleasettajana saat huoneesi erikoishintaan, 11 prosentin alennuksella päivän hinnasta!

Tee huonevaraus ajoissa, sillä hotelli on erittäin suosittu tapahtumien aikaan!

Lue lisää ja tee varaus

Syyskuussa

Kutsu asiakkaasi tapahtumaan

Tapahtumassa on käytössä sähköinen, ilmainen eKutsu, joka mahdollistaa kutsun lähettämisen kerralla vaikka sadoille asiakkaille – helposti, ekologisesti ja veloituksetta. Sähköiseen kutsuun voi liittää oman tervehdyksen sekä yrityksen kuvia. Löydät eKutsu-työkalun ja ohjeet näytteilleasettajien eMessukeskus-palvelusta kohdasta Kutsu asiakkaasi.

eKutsun käyttöohjeetemessukeskukseen

Voit myös kutsua kävijöitä tapahtumaan esim. omassa uutiskirjeessäsi ohjaamalla heidät rekisteröitymään tapahtuman nettisivuille rekisteröitymislomakkeelle, joka avataan myöhemmin.

 

Hyödynnä lisänäkyvyysmahdollisuudet

Tutustu Messukeskuksen mediaratkaisuihin ja hyödynnä erilaiset lisänäkyvyysmahdollisuudet tapahtumassa ja digikanavissa.

Mediaratkaisut

Lokakuussa

Valitse osaston mattoväri ja toimita aineisto taustakankaaseen

Mikäli haluatte vaihtaa osastoon automaattisesti kuuluvan harmaan maton muuhun väriin, esimerkiksi yritysvärinne mukaisesti, ilmoita muutos 13.10. mennessä.

Toimita aineisto osaston taustakankaaseen 13.10. mennessä. Aiheisto-ohjeet 2 x 2 m osastolle ja 3 x 2 m osastolle.

Jos haluat tilata osastolle esim. lisäkalusteita, voit tehdä sen eMessukeskuksesta kohdasta Tilaa tuotteita ja palveluita. Huomioithan, että hinnat nousevat tapahtuman lähestyessä:

  • 5.10.2023 hinnat nousevat 20 %
  • 25.10.2023 hinnat nousevat 50 %
  • 7.11.2023 hinnat nousevat 100 %

Lisätietoja: osastopalvelut@messukeskus.com

Vahvista puheenvuoron tiedot

Toimita tiedot puheenvuorostanne 13.10. mennessä tapahtuman ohjelmasta vastaavalle Milla Vareliukselle: milla.varelius@almamedia.fi

  • puheenvuoron pääotsikko
  • 2-4 alaotsikkoa pääotsikon alle
  • puhujan nimi, titteli, yritys ja yhteystiedot (e-mail, puh)

Hyödynnä tapahtuman logot ja bannerit omissa markkinointikanavissasi

Muista kertoa osallistumisestasi ja messuilla esillä olevista uutuuksistasi omissa markkinointi- ja viestintäkanavissasi kuten somessa. Voit käyttää tapahtuman logoja, bannereita ja kuvia markkinoidaksesi tapahtumaosallistumistasi.

MEDIAPANKKI Markkinoi osallistumistasi

 

Huomioi median edustajat, bloggaajat ja somevaikuttajat

Muista kontaktoida toimittajia ja vaikuttajia aktiivisesti ja kutsua heitä osastollesi. Julkaise tiedotteet eMessukeskuksen kautta kohdassa Markkinoi osallistumistasi ja toimita printtiversiot lehdistökeskukseen, joka on avoinna tapahtuman aukioloaikoina. Toimittajat tunnistat messuilla PRESS-rintamerkistä ja somevaikuttajat sekä bloggaajat CONTENT CREATOR -rintamerkistä.

Messuille osallistuu runsaasti mediaa. Kerro tapahtuman tiedottajalle, jos osastollasi on uutuuksia, esiintyjiä, ohjelmaa, mediaa kiinnostavaa ohjelmaa tai tiedotustilaisuuksia. Näin vältytään päällekkäisiltä tilaisuuksilta.

Tiedottaja Antti Karjunen, puh. +358 50 574 3444 antti.karjunen@messukeskus.com

Marraskuussa

Rakennus- ja näyttelyaikaiset kulkuluvat

Voit lähettää kulkuluvat kätevästi messutiimisi jäsenien sähköpostiin tai matkapuhelimeen eMessukeskuksen kautta kohdassa Lähetä kulkulupia.

Kulkuluvan saaja voi printata sen etukäteen sähköpostissa olevan linkin kautta tai tulostuksen voi tehdä myös Messukeskuksen sisäänkäynneillä tai Messutoimistossa. Voit luoda tarvitsemasi määrän kulkulupia.

Näytteilleasettajan kulkulupa on osastosi messuaikaista henkilökuntaa varten. Lupa on henkilökohtainen ja voimassa messujen rakennus-, tapahtuma- ja purkuaikoina. Kulkulupa on pidettävä esillä tapahtuman aikana ja se oikeuttaa sisäänpääsyyn näytteilleasettajien taukotilaan ja ostoetuihin (mm. näytteilleasettajalounas ja edut Compass Groupin kahviloissa). Rakentajan kulkulupa on voimassa messujen rakennus- ja purkuaikoina.

Messukeskuksen sisäänkäynneiltä ja Messutoimistosta saa rintakorttitaskuja kulkulupia varten.

sähköisen kulkuluvan lähettämisohjeet

 

Huolehdi oman osastosi turvallisuudesta

Älä jätä arvotavaroita esille, kun messupäivä päättyy. Huolehdi vakuutuksista ja mieti, tarvitsetko lisävarustusta, esimerkiksi vitriinejä, lukitusta tai turvavaijereita tietokoneille tai näytöille.

Meillä on valmius huolehtia myös osastosi erityisistä turvallisuustarpeista. Näissä palvelutarpeissa sinua auttaa turvallisuuspalvelukumppanimme Securitas. Turvallisuuspalveluihin voit tutustua eMessukeskuksen Tuotteet ja palvelut -sivuilla. Valitse ensin tapahtuma ja tämän jälkeen tuotekategoria Osastopalvelut ja sen alta Turvallisuus.

Tilaa osastotarjoilut ja lounaslipukkeet

Tilaa osastollesi tarjoilut ja henkilökunnallesi lounaslipukkeet etukäteen, viimeistään 4 päivää ennen tapahtuman alkua.

Lue lisää ja tee tilaus

 

Pysäköinti

Messukeskus Siipi kokouskeskuksen Siipi parkki sijaitsee osoitteessa Ratamestarinkatu 13, Helsinki. Koko Messukeskuksen alue on maksullista pysäköintialuetta, myös sisätilan messuhallit. Pysäköinti on ilmainen tunnin (60 min) lastaus-, rakennus- ja purkutöihin. Alle 60 min alueella ollut tavarantuoja voi ajaa ulos alueelta maksamatta pysäköinnistä. Jos tavaran purkaminen vie enemmän kuin 60min, tulee maksaa pysäköintimaksu. Muistathan ajaa ulos samaa reittiä kuin tulit, jotta puomiton Autopay-pysäköintijärjestelmä rekisteröi auton. Pysäköinnin laskutuksesta vastaa EuroPark.

Katso hinnat ja lue lisää pysäköinnistä

 

Messutoimisto

Messutoimisto palvelee tapahtuman rakennus- ja aukioloaikoina näytteilleasettajia ja rakentajia mm. osastotilausten osalta.

Katso aikataulut ja sisäänkäynnit

 

Näytteilleasettajien taukotilat ja ravintolapalvelut

Näytteilleasettajien taukotila on avoinna tapahtuman aukioloaikojen mukaisesti. Näytteilleasettajien taukotila on samassa kerroksessa näyttelyhallin kanssa, Messutoimiston vieressä. Taukotilassa on mikro, jääkaappi ja wc. Näytteilleasettajat saavat ilmaiseksi kahvia näyttelyhallin keskeltä löytyvästä kahvilasta näytteilleasettajan kulkulupaa näyttämällä.

Näytteilleasettajahintainen buffetlounas tarjoillaan Eat & Meet -ravintolassa. Voit halutessasi ostaa lounaslippuja Messutoimistosta, Eat & Meet -ravintolasta (Ylägalleriassa) tai Stop & Shop -kioskista (Alagalleriassa). 

Tavaratoimitukset messuosastolle

Merkitse toimitusosoite osastolle saapuvalle tavaralle näin:
Messukeskus / Messutapahtuman nimi
Näytteilleasettaja, osastonumero
Yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero
Messuaukio 1
00520 HELSINKI

Lue lisää

Ota yhteyttä

Asiakaspalvelu

+358 40 450 3250
yrityspalvelu@messukeskus.com

 

Anna palautetta sivusta >>

Ethän jätä tukipyyntöjä palautelomakkeen kautta. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä asiakaspalveluun.