Skip to content

 

 

 

 

 

 

Sijoittaja 2023

Vuoden merkittävin sijoitusalan tapahtuma 14.11.2023 | Helsingin Messukeskus Siipi

Sijoittaja 2023 on vuoden merkittävin sijoitustapahtuma, jossa kuullaan mielenkiintoisia puheenvuoroja, tietoiskuja sekä paneeleja sijoittamisen teemoista ja trendeistä. Tapahtuma on suunnattu yksityissijoittajille, sijoitusalan ammattilaisille ja asiantuntijoille, yritysten talous- ja rahoitusjohdolle sekä sijoittamisesta kiinnostuneille. Vuoden 2023 tapahtuman järjestetään Helsingin Messukeskuksen Siivessä.

Ainutlaatuista tapahtumaa mukana tekemässä ovat Kauppalehti ja Arvopaperi. Molempien medioiden Uutisstudio tekee haastatteluja koko päivän ajan, joten pääset seuraamaan uutisten syntyä paikan päällä!  Tapahtuman puheenvuorot striimataan myös Inderes-TV:hen.

Tapahtuma on kävijälle maksuton. Tervetuloa!

Rekisteröidy tapahtumaan

Lue lisää 2023 tapahtumasta

Sijoittaja 2023 Helsingin Messukeskuksessa 14.11.2023. Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Alma Talentin Kauppalehti ja Arvopaperi sekä Messukeskus. #sijoittaja23

”Sijoittaja 2023 on syksyn merkittävin osakesäästämisen ja yksityissijoittamisen tapahtuma Helsingissä. Mukana ovat Suomen johtavat pörssimediat Kauppalehti ja Arvopaperi sekä kymmeniä sijoitusalan toimijoita, palveluntarjoajia ja Helsingin pörssin yhtiöitä. Sijoittaja saa yhdellä kerralla kattavan katsauksen markkinoihin. Sijoittaja 2023 on medioillemme syksyn päätapahtuma Helsingissä”.

Arno Ahosniemi, päätoimittaja, Kauppalehti ja Arvopaperi

 

Kumppaniksi 2023 -tapahtumaan?

Kumppani, tee vuoden paras päätös ja tule osaksi ainutlaatuista ohjelmaa!

Sijoittaja 2023 -tapahtumassa kohtaat sijoittajat, alan keskeiset asiantuntijat sekä median. Vaikuta yleisöön puheenvuorolla, kohtaa ihmisiä ständillä ja kasvata yrityksenne näkyvyyttä tapahtumamarkkinoinnin yhteydessä. Paikan päällä on myös ainutlaatuinen Kauppalehden ja Arvopaperin Uutisstudio, jonne pörssitoimitus kutsuu puhujia haastatteluun.

Tapahtumassa olet ajankohtaisen keskustelun ytimessä – juuri siellä, missä sijoittajat haluavat sinut nähdä. Sijoittaja 2023 on erinomainen mahdollisuus vahvistaa brändiä ja profiloitua kohderyhmän keskuudessa.

Ota yhteyttä ja tule mukaan osaksi ainutlaatuista ohjelmaa!

Tutustu kumppanipaketteihin

Laura Asmala

Myyntipäällikkö

laura.asmala@messukeskus.com

+358 45 7872 2012

Yhteistyössä

Mediakumppanit

Järjestäjät